PALVELUMME

Ikoni Kotisivut valko

KOTISIVUT JA VERKKOKAUPAT

Graafisesti tasokkaat sekä teknisesti modernit web-sivustot ovat vahvuutemme. Lopputulosten mobiili- ja hakukoneystävällisyys ovat luonnollisesti itsestäänselvyys.

Toteutamme sivustoja oletusarvona WordPressillä, jota asiakkaat voivat helposti päivittää itse ilman koodiosaamista.

Ns. pohjateemana käytämme lajinsa lippulaivaa – Divi-alustaa. Sen otimme aikoinaan käyttöön jo heti kun tuote aikoinaan julkaistiin, ensimmäisten joukossa koko maailmassa.

Ikoni Printti valko

LOGOT, TEKSTIT, PRINTTI- JA MESSUMATERIAALIT

Printin puolella olemme erityisen kokeneita logojen sekä vakuuttavien graafisten yritysilmeiden luomisessa.

Ilmeen ympärille rakennamme tyylikkäät käyntikortit ja esitteet, kasaamme lehti-ilmoitukset sekä tarvittaessa taitamme näyttävät asiakaslehdet.

Saat meiltä myös tuotteillesi  pakkaussuunnittelut sekä kaikki messuilla tarvitsemasi materiaalit; flyerit, seinäkkeet, vetojulisteet jne.

Myös tekstituotanto sujuu, oli sitten kyse mainoksista, esitteistä, lehtiartikkeleista tai vaikkapa pakinoista asiakaslehtiin.

Messut valko 500px

TEKOÄLYN AVULLA RAKENNETTU KUVAMATERIAALI JA GRAFIIKKA

Vaikka AI-kuvien teko on teoriassa yksinkertaista, vaatii lajiin liittyvien monien sudenkuoppien välttäminen todellisuudessa kosolti ammattitaitoa ja ymmärrystä kuvatyökalujen sielunelämästä. Graafikkomme seuraa herkeämättä alan kehitystä, jotta pystymme jatkossakin tarjoamaan asiakkaillemme koneäly-vetoisessa kuvanrakennuksessa eturivin osaamista ja laatua.

Ikoni Digital valko

SÄHKÖINEN MARKKINOINTI

Createcilta löytyy ratkaisuja nettisivustosi ja/tai verkkokauppasi markkinoinnin tueksi. Saat sivuillesi laadukasta liikennettä, mikä osaavin toimenpitein muuttuu ostaviksi asiakkaiksi.

Toteutamme yrityksellesi Facebook-sivut, uutiskirjeet, bannerimainokset ja muut sähköiset esitysmateriaalit.

Tuotamme tarvittaessa sosiaalisen median kanaviisi myös sisältöä.

CREATEC Web & Print
CREATEC Web & Print